Artikuj interesantë

 • Trajtimi i prostatitit do të thotë të dish: shkaqet e prostatitit akut, shenjat e prostatitit akut. Çfarë duhet të bëni me prostatitin akut. Parandalimi i prostatitit akut. Simptomat dhe shkaqet e prostatitit. Diagnostikimi i sëmundjes. Terapia komplekse e prostatitit.
  18 Korrik 2021
 • Prostatiti është një nga sëmundjet më të zakonshme urologjike tek burrat. Simptomat e prostatitit.
  22 Maj 2021
 • Sëmundja e prostatitit, si ta njohim atë dhe cilat janë manifestimet e prostatitit.
  7 Maj 2021
 • Me një shkelje të aktivitetit të gjëndrës së prostatës, funksioni seksual i trupit të mashkullit zvogëlohet. Sëmundja më e zakonshme e gjëndrës së prostatës është inflamacioni i saj - prostatiti. Simptomat dhe trajtimin e prostatitit tek burrat mund t’i gjeni në artikullin tonë.
  4 Maj 2021
 • Inflamacioni i prostatës tek burrat (prostatiti): simptomat dhe shenjat e para, shkaqet, llojet, pasojat, se si prostatiti është i rrezikshëm, diagnoza dhe trajtimi, parandalimi. Prostatiti dhe shtatzënia, a është e mundur të krijosh një fëmijë.
  30 Prill 2021