Elsa Gjata Autor i artikujve

autor:
Elsa Gjata
Publikuar nga:
1 Artikuj

Artikujt e autorit

  • Inflamacioni i prostatës tek burrat (prostatiti): simptomat dhe shenjat e para, shkaqet, llojet, pasojat, se si prostatiti është i rrezikshëm, diagnoza dhe trajtimi, parandalimi. Prostatiti dhe shtatzënia, a është e mundur të krijosh një fëmijë.
    30 Prill 2021